dissabte, 6 d’octubre del 2018

Via dels Herois de l'1 d'Octubre. Al Cap de la Barra de l'Estartit


Via dels Herois de l'1 d'Octubre. Al Cap de la Barra de  l'Estartit. Bona via, equipada, amb una última tirada molt maca. a l'inici de la segona tirada s'ha d'estar al cas de la roca. Sol fins al migdia. Recomanable.


Ressenya de l’Ivan Ruíz

Material: unes 14 cintes.

  Aproximació: El punt de partida és el final del carrer Cap de la Barra de l’Estartit. Al final d’aquest carrer es troben unes escales  on comença el PR que porta  fins a Cala Montgó, des de aquí  hi tenim uns  10 minuts. 

Per trobar la via s'ha de trobar un punt geodèsic de color blanc amb una reunió al costat. Aquesta reunió és la del final de la via, però baixarem per la Bross . Hem de recular una mica seguint el cingle per trobar-la 

Hem baixat amb dos ràpels R4 a la R2  i de la R2 a la R1 de la Bross  i hem començat des d'aquí.


Primera tirada :  Tota ella puja una mica en diagonal cap a la dreta Força vertical amb bones preses, ideal per adaptar-te a la roca i a l'entorn. 6A 30m.

Segona tirada: Te una entrada molt vertical amb la roca a controlar que més amunt millora. Al final té una fissura molt maca. V+ 15m. 

Tercera tirada. Sortim de la reunió recta amunt amb V, V+ fins a sota el desplom que hem de superar amb un pas de 6b, ben assegurat ( si cal es pot fer en A0). Sortint d'aquí trobem un grau més assequible i es puja bé fins a la reunió. 6b 30m.

Quarta tirada. Aquesta és curteta però bona, Hem de superar un parell de ressalts força verticals amb fissura i bona roca. V+, 15m.

Última tirada. Aquesta és la més maca de la via, Sortim serpentejant una mica fins a sortir a una placa molt bona, pujant una mica en diagonal cap a la dreta fins a la reunió. Bona roca. 6A 25m . 


05/10/2018 Luís Vila, Jaume Aragall i Enric Domènech.





Descens




Primera tirada




Segona tirada




Tercera tirada




Quarta tirada




Última tirada








1 comentari:

  1. You made some decent factors there. I seemed on the internet for the problem and located most individuals will go along with together with your website. casino blackjack

    ResponElimina