dissabte, 23 de gener del 2016

Via Poseidon Roca Maura Estartit




Via Poseidon a  Roca Maura Estartit Bona via vertical bona roca assegurada amb les assegurances molt justes (un parell més no anirien pas malament). Ideal per combinar amb alguna del costat. Recomanable per un matí d'hivern.




Material: 12 cintes i algun alien opcional.

Accésun cop a  L'Estartit pugem cap l'urbanització de Torre Moracha, seguim el  carrer que va resseguint la paret i aparquem més o menys a sota les antenes. Agafem un caminet i en cinc minuts som a peu de via.La via comença a l'esquerra de la punxadits. 

Primera tirada Els primers pasos de la via ja t'ensenyen les dents i ja veus de què anirà la via. La roca és molt bona, adherent i molt abrasiva.Passada la primera placa la via  pert una mica de verticalitat i de grau fins arribar a un ressalt de V+,  un cop superat es torna més fàcil fins a la reunió.

Segona tirada Es una tirada tota ella molt bona, vertical bona roca hem de superar un sostret, després un ressalt amb una placa vermellosa que un cop superada la tirada ja pert dificultat  fins a la reunió. 

Aquí fem un canvi de reunió seguint la feixa uns metres cap a l'esquerra.

La tercera tirada te una arrencada molt  potent i vertical que un cop superada  segueix per terreny fàcil fins a la reunió.

L'ultima tirada la sortida de la reunió és  fàcil fins a sota una placa molt vertical, amb roca molt bona i que s'ha d'apretar fort per superar-la i que ens deixa al cim de Roca Maura.

Descens: seguim la pista  avall  fins a trobar un coll on surt un caminet que baixa per l'esquerra , passa per el costat de la zona de vies esportives i baixa fins a trobar el carrer.



23/01/2016 Enric Domenech Lluís Vila 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada