dijous, 7 de gener del 2016

Via Serrat Torres a la Roca del Corb de Montserrat

La via Serrat Torres a la  Roca del Corb de Montserrat es una via totalment equipada amb algun pas d'artificial. roca molt bona en general. Ràpida entretinguda destaca sobretot la placa de la segona tirada. Recomanable.






Material: 14 cintes i Estreps.

Aproximació: Des del Monestir, agafem el camí de la Santa Cova fins  a trobar el  trencant del GR 96, que agafem i baixem fins tenir la Roca del Corb a la nostra dreta. 
Des d'allà ens desviem, pugem per un caminet  poc definit fins a peu de via.

 Primera tirada,  comença pujant per una placa i flanquejant cap a la dreta on fem uns passos d' A0 fins a sortir en lliure per la placa de la dreta que seguim fins a la reunió.

Segona tirada, va per un esperó amb roca molt bona. Es vertical, mantinguda i molt maca.

Tercera tirada,  sortim en diagonal cap a l'esquerra fins a una fissura que ens deixa a sota el desplom que superem amb artificial fins a poder sortir en lliure per una placa fins a la reunió.

L'ultima tirada, sortim per una placa tombada, és fàcil però no hi ha cap assegurança fin arribar al ressalt  final on trobem dos parabolts . 

Descens:sortim caminant pel cim de la roca del corb fins a la torre elèctrica on trobem un caminet que ens deixa al camí de pujada,



07/01/2016 Lluís Vila, Enric Domènech i Rafa Lucas.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada