dissabte, 23 de gener del 2016

Via Punxadits a Roca Maura, L'Estartit.



Via Punxadits a Roca Maura, L'Estartit. Una via entretinguda, bona roca en general amb un grau assequible. Recomanable per un dia d'hivern.   






Accésun cop a  L'Estartit pugem cap l'urbanització de Torre Moracha, seguim el  carrer que va resseguint la paret i aparquem més o menys a sota les antenes. Agafem un caminet i en cinc minuts som a peu de via.La via comença a la dreta de la Poseidon. 

Material: 10 cintes i un joc discret de friends 

Primera tirada curteta però maca amb una roca molt abrasiva. Comencem sortin en diagonal cap a la dreta per una bavaresa lateral fins a trobar un diedre vertical maco i ben assegurat, a la sortida del diedre trobem la reunió a la dreta.

Segona tirada, puja recta amunt buscant el millor recorregut per una sèrie de plaques saltejant els matolls. En  algun tram s'ha de vigilar amb la roca. Trobem una reunió amb un parabolt aixafat que no és la bona, des d'allà continuem amunt  en direcció a la canal fins a trobar la reunió bona.

Tercera tirada  comencem baixant una mica, creuem la canal i ens enfilem per uns blocs molt verticals amb bona presa. Un cop al cim ens trobem una ampla cova que té una roca amb una textura i unes formes  especials, on  si cal hi podem de posar alguna cosa, al capdamunt a l'esquerra trobarem la reunió.

L'ultima tirada és la millor, vertical, aèria, va enllaçant blocs desplomats. La reunió la trobem al cim de Rocamaura .

Descens: seguim la pista  avall  fins a trobar un coll on surt un caminet que baixa per l'esquerra , passa per el costat de la zona de vies esportives i baixa fins a trobar el carrer.


23/01/2016 Enric Domenech Lluís Vila 

Primera tirada





Segona tirada





Tercera tirada





Ultima Tirada








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada