dissabte, 4 de juny del 2016

Via Guillem & Cia a la Cadireta a Montserrat

Via Guillem & Cia a la Cadireta a Montserrat. Pot ser la manera més "fàcil" per pujar la Cadireta. La roca en general és una mica patinosa (hi ha força liquens) i força compacte tret del final de la primera tirada i l'últim tram de la via. Te mes A0 del que sembla quan mirem la ressenya.






Material: 14 Cintes i un estrep (pot ser útil un Alien vermell per la arrencada.).

Primera tirada: va per una ampla  fissura combinant passos de  fissura i de placa, el primer parabolt està força enlaire, si cal es pot posar  un alien a la fissura. La roca sembla que patina una mica. A la última part la roca no es massa bona i no hi ha res. passem de llarg de la primera reunió i la muntem  a la segona que trobem.

Segona tirada: no hem de pujar per una línia de parabolts que marxa cap a la dreta si no pujar fins a una mica de coll i superar un petit desplom d'Ae. Superat el desplom hem de pujar per una placa vertical combinant amb lliure i A0 fins a una incomoda repisa on hi ha la reunió.Passem d'ella i tirem uns metres més amunt superant un desplom fins a una  repisa còmoda on trobem una reunió amb burins.

Tercera tirada:  Sortim superant un desplom d'Ae. fins entrar en una placa amb roca força bona on podem anar pujant en lliure fins a la reunió.

Última tirada: comencem superant el desplom amb estreps i després amb A0 fins a una repisa,  la sequim cap a la dreta per anar a buscar l'aresta on hem de pujar fins al cim amb roca descomposta i tant sols un pitó molt vell que fa molta por.

Descens: un rapel fins el coll i un altre fins a terra per la cara Oest.


04/06/2016 Jaume Aregall, Luís Vila i Enric Domenech.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada