divendres, 5 de gener del 2018

Mariola motors a la pala Alta al Montroig

Mariola motors a la pala Alta al Montroig Bona via d'escalada clàssica, poc equipada que es deixa reforçar be . bona roca . Recomanable.




Material : 10 Cintes algunes de llargues, joc de friends fins al C4.

Primera Tirada. Comencem pujant per l'esperó fins agafar una fissura que queda a l'esquerra i sortim en diagonal cap a la dreta fins a la reunió. uns 30m i no hi ha res però es deixa equipar.

Segona tirada. Sortim recta amunt per la placa fins arribar al diedre, pugem per la fissura de la dreta i combinant  entre el diedre i la fissura anem pujant com pudem. Passat un pont de roca sortim cap a la dreta per la placa fins a una savina molt grossa on muntem la reunió. uns 25m molt mantinguts i espectaculars. tres ponts de roca.

Tercera tirada. Va tota ella  flanquejant cap a la dreta, no és massa difícil però és  molt aèria. uns 15m i no hi ha res.

Quarta tirada.  Segueix flanquejant cap a la dreta on hem de buscar el millor recorregut (en algun moment hem de baixar una mica). Més delicada que l'anterior i també molt aeria. Cap al final enllacem amb la Brother Ruiz que te parabolts  i la seguim fins a la reunió. 30 m.  Hi ha algun pitó i els dos parabolts de la Brothers Ruiz.


Última tirada. sortim amunt per la placa fins a xapar un parabolt (amb algun pas més finet del que sembla). Seguim cap a l'esquerra per anar a buscar una fissura per equipar amb uns passets atlètics i amb bona presa. Sortim per la placa de la dreta fins a tornar agafar la fissura continuem cap a sota un desplom que l'esquivem per l'esquerra fins al cim. uns 35m.


Descens. des del cim anem baixant cap a la dreta fins al coll.


05/01/2018 Rafa Lucas, Enric Domènech i Lluís Vila 

Primera Tirada
















Segona Tirada.






Tercera Tirada





Quarta tirada





Última tirada.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada