dissabte, 24 de febrer del 2018

Diedre Blanqueta a la pala alta al Mont-Roig

Via diedre Blanqueta a la pala alta al Mont-Roig. Molt bona via maca amb pasos atlètics diedre espectacular roca bona i les assegurances justes si es vol es pot reforçar. Recomanable.




Material: 12 cintes i joc de friends opcional.

Primera i segona tirada. Comencem per terreny variat amb bona presa a la dreta del diedre. Es veu alguna assegurança des de peu de via. Pugem en tendència cap a l'esquerra fins arribar a sota un gran bloc. La Primera reunió queda a la dreta. Aquí jo em vaig equivocar i vaig tirar per la dreta superant el bloc i tornant empalmar amb la via i continuant en diagonal cap a la treta fins arribar a un ressalt més vertical que ens deixa  a la reunió. bona roca en general.

Tercera tirada. Sortim recta amunt, superen un ressalt vertical amb bona presa i continuem en tendència a l'esquerra fins el diedre. Pugem per el diedre amb passos atlètics i amb bona presa, un cop a dalt sortim per la dreta fins a la reunió. Bona tirada.
Ultima tirada. seguim per el diedre tota la tirada amb pasos atlètics assegurances justes i amb tècnica de diedre anem pujant i al final sortim per la dreta on trobem la reunió. Magnifica tirada.

PDF Diedre Blanqueta
24/02/2018 Enric Donenech i Lluís Vila.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada