dissabte, 7 de setembre del 2019

Adictes al Disolvent a la Dent d'en d'en Rosell



Via Adictes al Disolvent jo diria que actualment és la més assequible de la paret. Totalment equipada, bona roca en general però te algun tram amb Molsa i líquens. Escalada variada amb algun pas interessant a cada tirada.   





 Ressenya de Juan Asin.




Material: 12 cintes  (alguna de llarga) o unes 18 si empalmes alguna tirada.

Aproximació: deixem el cotxe a l'última paella abans d'arribar a Fontalba i baixem per un caminet marcat amb fites fins a un collon baixem cap a l'esquerra fins a trobar el peu de via. (Es veu un parabolt força amunt).

Primera tirada. comença per unes plaques inclinades fins a sota un sostret que superem primer cap a la dreta i sortint cap a l'esquerra, després seguim recta amunt fins a la reunió.


Segona tirada puja per placa amb bones preses amb algun passet que s'ha de mirar be.l'única cosa es que hi ha un tram amb molsa i líquens.

Tercera tirada: comença amb un pas de 6b o A0 més A0 que 6B  i anem a buscar
un diedre força bo amb algun pas atlètic fins a la reunió que te una entrada una mica bruta.
La quarta i la quinta tirada les empalmem. primer hem de superar un sostret amb una bona tibada (però es deixa fer)s Seguim per  plaques,fins  la R4 continuem per una placa vertical, amb algun pas difícil mes amunt arribem fins a un desplom que superem amb uns passos atlètics fins a la reunió.

Ultima tirada sortim per una bona placa anant una mica cap a la dreta per superar un tram més vertical i ja sortim a la reunió.

Retorn: No en podem dir descens perquè hem de sortir caminant pendent amunt fins a  l'aresta  on trobem el caminet per on hem baixat.


07/09/2019 Lluís Vila , Enric Domènech i Rafa Lucas.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada