dissabte, 19 de novembre del 2016

Via Adeu Espanya a Malanyeu

 Adeu Espanya a Malanyeu, via equipada que es deixa fer be, roca bona tret de la última tirada que s'ha d'estar al cas. Cal destacar la tercera tirada que va per una bonica placa amb molts forats.







Via equipada amb parabots i pons de roca .

Material 10 cintes.

 La via comença entre la  Badalona a l'esquerra i la via dels Senzills a la dreta.


Primera tirada sortim de darrera d'un arbre per anar a xapar el primer parabolt, continuem per la dreta, superem uns resalts fàcils fins a ficar-nos en una placa amb forats en una mica de tendència cap a la dreta que  anem pujant fins a la reunió, és força vertical i mantingut.

Segona tirada sortim recta amunt per una placa vertical, anem a buscar una fissura ampla que queda a l'esquerra. Seguim la fissura fins a tornar a sortir a la placa i anem tirant cap a la dreta fins a la reunió.

Tercera tirada es molt maca, va per una placa amb molts foradets. Sortim recta amunt en tendència a l'esquerra, mes amunt canviem cap a la dreta per anar a caçar pons de roca fins a coincidir amb la via dels senzills i aprofitar la seva reunió en un bon replà. 

  
Ultima tirada  sortim de la reunió pujant  per un esperonet per xapar el primer parabolt, seguim amunt fins a trobar una cinta en un arbret, pujem una mica i flanquegem cap a l'esque

rra fins a trobar un parabolt i seguim amunt fins a sortir a dalt, la reunió la trobem a l'esquerra una mica amagada.

Descens: l' hem fet amb 3 ràpels.  un ràpel saltejant els arbres fins a la R3 , un altre fins a la R1 de la via dels senzills i un altre fins a terra.



19/11/2016 Lluís Vila i Enric Domènech 
















.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada