dissabte, 7 de març del 2020

Blas que te'n vas a la granota Montserrat

Blas que te'n vas a la granota Montserrat. Una via totalment equipada, bona roca. Va sortejant els sostres amb un recorregut interessant amb l'últim flanqueig força espectacular i gens fàcil. 


Ressenya de Escalatroncs

Material: 16 Cintes. 

Aproximació: Un cop a Montserrat agafem direcció al càmping   i ens enfilem a la dreta quant trobem un indicador cap al mirador de Fra Garí just al peu de la la Granota trobem la via.

Primera tirada: Nosaltres entrem per una via de l'esquerra que te una entrada més raonable. Pujem una mica i anem a sortir a l'esperó ens saltem la reunió i continuem per l'espero fins a la reunió.35m.

Segona tirada Sortim seguin els espits en tendència a la dreta fins a sota el desplom que hem de superar amb un parell de pasos dificils que si convé es poden fer en A0 passat el tram més vertical ja és més fàcil fins a la reunió que la trobem una mica a la dreta del diedre.25m.

Tercera tirada. Sortim per la dreta amb uns passos finets cap a sobre el sostre, continuem en diagonal cap a la dreta amb una roca molt bona fins que hem tirar recta amunt. Aqui la roca és mès llisa i mes fina fins a la reunió 30m.

Última tirada. Sortim per la dreta recta amunt fins a trobar el flanqueig cap a l'esquerra molt aeri girem la cantonada i continuem flanquejant , trobem un pont de roca  i seguim per anar a buscar un pitó. sortim recta per un petit desplom amb un altre pitó i de seguida trobem la reunió.  fins a la reunió 


Descens: Un parell de metres a sota la reunió trobem el ràpel. fem un ràpel fins a la reunió de la via Pique Longue i un altre fins a terra.07/02/2020 Lluís Vila, Enric Domènech i Rafa Lucas
1 comentari:

  1. Ahir 29 d'Agost del 2023 hem anat a fer aquest via i, malauradament, han posat una malla de ferro a l'últim llarg que desllueix molt la via. Els antics spits queden a sota de la malla i ja no es pot fer la part final del llarg com es feia antigament.

    ResponElimina