dijous, 28 de maig del 2015

via Gutierrez lo puto amo Roca vilella Abella de la Conca





 Via Gutierrez lo puto amo a Roca Vilella de Abella de la Conca. Via fàcil en general, discontinua roca excel·lent,  poc equipada però hi pots posar de tot, ideal per aprendre a posar friends. Curta però es pot combinar amb alguna altre, nosaltres hem fet lo Gall Pinto. Recomanable.




alòs de Balaguer Pic de Castellas







Material: 12 cintes, alguna cinta llarga per encintar sabines, ,joc d'Aliens i Camalots 

 Aproximació: una mica abans d'arribar Abella de la Conca agafem una pista asfaltada a l'esquerra que passa per sota les parets i just quant s'acaba l'asfaltat tenim la paret a sobre. Aparquem allà on no fem nosa. 


Primera tirada: va per un seguit de plaques fissurades força bones amb algun tram mes brut entre placa i placa. Podem posar els fissurers que vulguem ja que hi ha fissures a tot arreu.

Segona tirada: sortim en diagonal cap a la dreta seguint uns quants esglaons fins a trobar  una placa vertical i un diedre, des d'allà es veu un parabolt que ens marca per on hem d'anar.Un cop passat el diedre anem per una placa mes fineta, el pas més fort està protegit per un parabolt. Passada la placa ja es torna més fàcil fins a la reunió. Els aliens hi entren molt bé.

 Tercera tirada: és de traspàs fins a la paret de davant.  

L'ultima tirada: comença per un diedre i després una placa fissurada molt maca (hi podem posar els friends què vulguem) fins que arribem a una petita feixa amb un ultim resalt fins al cim on hi ha la reunió. ( la reunió te un dels dos parabolts força aixafat però a l'esquerra hi ha una fissura que un alien camp evo groc hi queda que hi pots ballar sardanes). 




Descens: baixarem desgrimpant una mica cap a la dreta fins quasi arribar a un collet , des d'allà  anem baixant  caminant  fins al pas de finestres on  baixem per la canal fins al aparcament.



Enric Domenech Luis Vila i Quim Vila




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada