dimarts, 2 de juny del 2015

Via Drac gos Agulla de Can Jorba. Montserrat sud



Via Drac gos a l' Agulla de Can Jorba. Montserrat sud. Excel·lent via amb una roca fantàstica i un bon equipament. Llàstima que és molt curta i està quasi al final del Joc de l'Oca.  



Aproximació: aparquem a Can Jorba i pugem quasi fins al final del Joc de l'Oca. l'altre opció és pujar pel Camí dels Francesos fins a Coll Musset i baixar cap al torrent del Migdia i anar baixant  fins al Joc de l'Oca, Allà baixem un parell de ressalts i ja som a peu de via.

Primera tirada. La primera assegurança és un burí rovellat i la roca patinosa com tota la canal, però tranquils que és només el primer pas, de seguida et poses be i a partir d'allà la roca és excel·lent i ben equipada.

La segona tirada és molt  maca comencem per placa superem un desplomet i un trosset de bavaresa.

La tercera tirada una placa on has d'anar a buscant les millors presses per anar pujant, ben equipada i rosa boníssima.

l'última tirada va perdent verticalitat i les assegurances allunyen i costen de veure, s'ha d'estar al cas. Varem posar un alien gris per anar més tranquils.

     



Descens: un cop al cim a la dreta hi ha un arbre amb una cadena des d'on fem un petit rapel, Des d'allà seguim per la carena fins a trobar una petita canal que es baixa per la dreta  caminant i ens deixa al torrent del migdia. Un cop allà podem baixar per el Joc de L'Oca o remuntar el torrent fins a trobar el camí dels francesos que baixa fins a Can Jorba.


30/05/2015 Enric Domenech i Lluís Vila.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada