dissabte, 14 de novembre del 2015

Sang Cheyenne serra de Busa


Via Sang Cheyenne a la serra de Busa. Via ben assegurada que es fa sense cap problema. Te una primera tirada molt maca, la segona  difícil amb la roca dolenta al tram vermell  i a les altres hi ha força molsa. El lloc es molt maco.















Material: 18 cintes.

Acces: Des de Solsona agafem  la C 26 que va  cap a Berga (C-26) fins a trobar el trencant de  Besora que també porta fins a Busa.  Una mica abans d'arribar al Pla de Busa  agafem una pista cap a la dreta  que segueix  pel peu de la paret.  Aparquem al costat d’una pista que  surt cap a l'esquerra al costat d’una bassa. Anem a peu per aquesta pista que passa  per sota la paret fins arribar a sota de la nostra via i pugem. per una mica de caminet fins a peu de via. 

Primera tirada. La millor de la via, molt vertical amb bona roca i molta continuïtat, llàstima que ens agafa en fred i quedem agarrotats.

Segona tirada. Al principi la roca no es gaire bona però com que és Ae no passa res. El que costa molt és sortir en lliure després de l'artificial hi ha un pas que costa molt de xapar. Abans d'arribar a la reunió ja afluixa el grau .

Tercera i quarta tirada. Es fan molt be llàstima que hi ha molta molsa i s'ha d'estar al cas.

L'ultima tirada comença flanquejant cap a la dreta fins a trobar la peus negres i pujar recta amunt per allà , és facil però s'ha d'estar al cas amb la roca.

Descens: l'hem fet amb tres ràpels per la via peus negres .   



14/11/2015 Enric Domènech, Lluís Vila i Rafa Lucas




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada