dissabte, 2 d’abril del 2016

Via Queralt Ona Montserrat


Via Queralt Ona Montserrat Una via normaleta  ficada una mica amb calçador amb la primera tirada difícil, la primera mitat de la  segona amb roca dolenta  i  última tirada maca. l'equipament  a prop quan és difícil i força separats quan és fàcil. 









Material: 12 cintes i alguna de llarga.

Aproximació: Sortim del monestir, passem el càmping i un cop passada la porta ens enfilem amunt per un corriol fins a peu de paret, la resseguim una mica cap a l'esquerra fins a trobar la via.

Primera tirada te una arrancada amb uns passos finets que t'agafen en fred. Arribem al 6B+ tant ben assegurat que en algun pas t'acabes agafant a la cinta. Sortim d'aquí  en diagonal cap a l'esquerra amb les assegurances més distants, fins que es torna a posar dret amb uns passos marcats de 6A+ força difícils però assegurats fins a poder-nos agafar a l'arbre i des dallà fins a la reunió és fàcil però terrós i descompost .

Segona tirada el primer tram és mes dret i més fi del que aparenta, pugem combinant una miqueta entre la placa i el diedre amb  la roca força dolenta amb llastres que una hora o altre baixaran, Més  amunt pugem  en diagonal cap a l'esquerra fins a una mica de feixa herbosa. A partir d'aquí ens enfilem per una placa amb roca bona fins a sota la reunió que te una entrada lletja i terrosa.

L'ultima tirada  te una arrancada força vertical  amb l'assegurança una mica lluny però si t'ho mires be trobes bones presses per superar-ho  sense problemes seguim per placa amb bona roca i una mica menys vertical amb les assegurances justes per dir-ho d'alguna manera fins  que arribem a l'ultim ressalt on la roca no és gaire bona però no és difícil.


Descens amb tres ràpels .


02/04/2016 Enric Domènech Lluís Vila 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada