dissabte, 1 de febrer del 2020

Via Alta tension i el Cargolet al Caming de Montserrat

Via Alta Tension i el Cargolet  al Càmping de Montserrat dues vies curioses per passar un bon matí Montserratí. Equipades i amb un flanqueig espectacular i fotogènic









Aproximació: Un cop a Montserrat agafem direcció al càmping   i ens enfilem a la dreta quant trobem un indicador cap al mirador de Fra Garí una mica abans d'arribar a la Granota trobem un caminet que ens deixa a la via.

Primera tirada: comença per una placa sortint en diagonal fins entrar en el diedre.
Pugem seguint  el diedre  i cap al final anem per la placa de l'esquerra fins a trobar la reunió a sota el sostre. 30m.

la Segona tirada és molt espectacular un flanqueig de 25m  equipat amb burins i és més la por que fa que la dificultat que té. El pas per arribar a la reunió s'ha d'estudiar be.

Tercera tirada sortim recta amunt i ens decantem cap a la dreta per saltejar el bosquet . Des de la reunió la tirada sembla més fàcil de que és(també pot ser perquè l'hem trobada una mica humida).

Descens: des de la reunió pugem fins al cim i baixem una mica cap a la dreta on hi ha una torre elèctrica tombada  i trobem un troç de corda fixa que ens porta als ràpels del Cargolet. Baixem amb dos ràpels. Un cop a sota aprofitem per fer la via El Cargolet.



Material 12 cintes.

Dues tirades ben equipades , entretingudes bona via per acabar de passar el matí.



01/02/2020 Lluís Vila i Enric Domènech.


Via Alta Tension.








Via El Cargolet








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada