dissabte, 21 de desembre del 2013

Via Liebe Claudia Serrat de Coniller





Via Liebe Claudia al  Serrat de Coniller Via fàcil en general  per disfrutar-la sense problemes força equipada es necessita algun friend pero poca cosa. recomanable per una matí d'hivern.









L'aproximació: sortim  de Coll de Nargó direcció a Isona (L.511), a 3 km després de  travessar un pont, trenquem cap a la dreta en direcció a Sallent , fem, a 2,7 km,i en un  canvi de rasant en una corba a la dreta, surt una pista de terra a la dreta. Aparquem aquí. pugem per la pista fins a un prat. De la part superior del prat surt  un caminet marcat amb fites i més amunt marques vermelles passem per dos  ressalts de roca i el seguim fins que  tinguem les parets a sobre,  quan sembla que  ens passem la paret, trobem un caminet marcat amb  fites i marques grogues que surt cap a la dreta  flanquejant fins a peu de paret. Fita i fletxa picada al peu de via, es evident la fissura de la primera tirada.

Descens caminant baixem segun la carena cap a l'esquerra fins a un coll on trobem un camí que baixa (el mateix de l'aproximació).

21/12/2013 Enric Domenech, Rosa Sala i Pep Costa - Luís Vilai Imma Molist.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada