dissabte, 27 de setembre del 2014

Via La veu del Riu Alt Urgell Paret del riu de la Vansa

La veu del Riu
Alt Urgell Paret del riu de la Vansa330m 6b

Una via tot especial ja que en l’aproximació s'ha de passar per dintre del riu. Al migdia hi toca una mica el sol.La via te una part mes humida amb pols de calç a la paret i una segona part més vertical i amb més grau.  L’equipament és molt justet .





Joc de friends fins el 2  i 14 cintes
Descens amb ràppel
Aproximació 40 minuts




Al primer pas hem hagut de fer invents per poder xapar els cordinos de la primera assegurança perquè estava ben moll. Seguim per un tram fàcil fins a sota la reunió,allà hi ha un pas que te l’has de mirar molt bé.

El primer pas

L2  no saps com començar, si baixar una mica per entrar a la placa o fer un A0  des de  la reunió i agafar una pressa que et permet tirar amunt, El llarg està una mica humit i brut per culpa de la calç, s’ha de reforçar algun pas .
 L3 i L4 és fan sense problemes .
.

 Després se surt cap a la feixa atenció amb les pedres soltes.
L6 i L7 la paret és més vertical i més bona un llarg maco i tècnic .

L8  Es el més difícil, el primer 6b pugem com podem per el diedre i quant ens aixequem veiem un pitó molt lluny  i no trobem res per les mans, hem llavors hem d’anar cap a la dreta a buscar una placa adherència. el segon 6b és un pas  atlètic amb bona presa .  

l'últim llarg: encara que des de la reunió no es veu res, al final de la  fissura  hi ha un pitó( s’hi arriba bé), més amunt hi ha uns passos atlètics però amb bona presa .

El Descens el fem amb 6 ràpels  de R8 a R6,de R6 a un pi de la feixa, d’una anella de la feixa a la R4 , de la R4 a la R3, de la R3 a la R1, de la R1 al Riu.


PDF de La Veu Del Riu


27/09/2014 Enric Domènech i Lluís Vila

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada