dijous, 20 de novembre del 2014

Via Entre Línies i Aresta Brucs a la miranda de Can Jorba Montserrat sud

La Via  Entre Línies de la Miranda de Can Jorba a Montserrat sud ,  es una via fàcil, la roca en generalment és bona. L’equipament està bé tot i que s’ha de reforçar amb  algun friend i encintar alguna sabina, no es pasa por enlloc. 

L’aresta Brucs és maca de fer tot i que no hi ha res  es deixa assegurar bé. Recomanable per tots els públics.


           



220 metres
 V+ el primer pas  la resta com a màxim V  (MD-)
Entre Línies bastant equipada s’ha de reforçar una mica.
Aresta brucs desequipada
Orientació sud, al L1 quasi no hi toca el sol .


Aproximació:Des de Can Jorba prenem un corriol amb marques grogues que es dirigeix a la canal del Joc de l’Oca. La via comença sota de l’ultima pujada avanç de de l’inici del Joc de l’Oca (una mica més avall que la sol solet)

L1 la via comença darrera d'una arbres, els primers passos son els més difícils de la via V+ i  de seguida va minvant. Bona roca ben assegurada la més maca. 





L2 d'entrada es puja  entre la placa i el diedre, es pot encintar alguna savina. Desprès del diedre s'entra en una placa de IV+ ben assegurada  fins a la reunió.

L3 és la continuació de la placa en IV grau, te algun punt de roca discreta , si es vol es pot posar algun friend.

L4 comença rampejant i es va adreçant fins a una petita panxa amb un pas de V. Des de allà fins a la reunió va per una placa amb roca molt bona, hi ha les assegurances justes.

L5 ens enfilem  fins a l’arbre que tenim a sobre, al darrera hi ha un pont de roca. des d'allà hem anat a buscar un parell d’assegurances de la sol solet,  continuem  recta amunt ,trobem un parabolt  i continuem fins el cim i  fem la reunió en una savina. Aquí s’acaba la via entre línies.

Fem un canvi de reunió fins a una savina a peu de paret on comença l’Aresta Brucs.


L’aresta Brucs son dues tirades, la primera és una placa inclinada amb bona roca III,IV que es deixa equipar  hem ficat un friend mitjà  i encintat dues savines  la reunió es fa en una savina que te el tronc molt gruixut .

La segona tirada  a pocs metres de la reunió trobem un pont de roca i al resalt  de més amunt podem posar-hi un camalot del 1. La reunió l’hem fet a la Bego Miguel Kush.


Descens:


De de la reunió acabem de pujar a dalt d’allà seguim un corriol  que ressegueix la paret per l’esquerra i ens enfilem fins a un collet on hi ha un caminet que baixa fins a la canal del Joc de l’Oca. Des d’aquí tenim diverses opcions una és baixar per la canal del Joc de l’Oca. Una altre és remuntar la part final de la Canal del Joc de l’Oca i anar a baixar per  el camí de la Palomera o desviant-nos a l’esquerra  abans de arribar el camí de la Palomera i baixar per el barranc del Tres en Ratlla que és el que vàrem fer nosaltres.





20/11/2014 Luís Vila Enric Domènech



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada