dijous, 27 de desembre de 2018

Lo Gall Pinto Roca Viella Abella de la Conca

Via Lo Gall Pinto a Roca Viella  de Abella de la Conca. 
Molt bona via, amb un grau molt assequible i força mantingut amb una roca excel·lent. Ideal per aprendre a equipar.molt recomanable.Material: 12 cintes, alguna cinta llarga per encintar sabines, ,joc d'Aliens i Camalots 

 Aproximació: una mica abans d'arribar Abella de la Conca agafem una pista asfaltada a l'esquerra que passa per sota les parets i just quant s'acaba l'asfaltat tenim la paret a sobre. Aparquem allà on no fem nosa. 

primera tirada,  comencem pujant una mica en diagonal cap a l'esquerra per una bona placa i després flanquegem per una vira amb bones preses fins a la reunió. sembla més difícil del que és. 

La segona tirada és de placa amb bones franges horitzontals amb les assegurances allà on toquen, si volem la podem reforçar una mica.

La tercera tirada és un flanqueig cap a la dreta amb bones preses per les mans i poques pels peus, ben assegurada. Des del últim parabolt vaig sortir pel dret com vaig poder i un cop a la reunió vaig veure que havia d'haver continuat el flanqueig una mica més i ben bé a sota la reunió hi ha un pitó que no es veu, per allà es puja més be.

 La quarta i la cinquena tirada les enllacem. La quarta va per boniques plaques d'adherència. La cinquena és una tirada de taspàs.  

La sisena i l'ultima tirada també les enllacem. La sisena és una placa fissurada molt divertida que hi ha alguna assegurança però hi pots posar-hi tot el què vulguis ( per disfrutar-la).l'ultima tirada també és una placa fissurada més vertical amb preses més petites però es deixa fer bé.  

Descens: baixarem desgrimpant una mica cap a la dreta fins quasi arribar a un collet , des d'allà  anem baixant  caminant  fins al pas de finestres on  baixem per la canal fins al aparcament.
 27/12/2018 Enric Domenech i Rosa Sala
01-06-2015  EnricDomenech, Luís Vila i Quim Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada