dissabte, 18 de juliol del 2015

Via Civis Genis Dent de Cabirols Pedraforca


La via Civis Genis a la  Dent de Cabirols al  Pedraforca, és una via que es deixa fer molt bé sense problemes , força equipada s'ha de reforçar una mica però no gaire. Ràpida, ideal per un matí d'estiu, Recomanable. 











Material 10 cintes i un joc de friends.

Aproximació: Des del refugi agafem el camí que va cap a la tartera fins a passar  la tartera de la Dent de Cabirols, un cop passada pujem per un corriol amb fites fins a un pi sec a peu de paret que es a on comença la via.

Primera tirada ajudats pel pi ens enfilem una una mica i sortim flanquejant cap a la dreta fins a una xemeneia ens hi enfilem i seguim uns metres per la canal fins a la reunió on només hi ha un parabolt però es pot reforçar amb algun friend. 

Segona tirada  sortim per un diedre fins a sota un desplom. continuem  per l’esquerra i seguim  amunt amb bona presa fins a la reunió.

Tercera tirada  puja per una paret força vertical fins a una vira que hi ha la reunió, tirada curta i atlètica.

Quarta tirada comença flanquejant cap a l’esquerra i seguim la  fissura,al cap d'una mica ens decantem en diagonal cap a la dreta i continuem amunt fins a la reunió.la tirada en general te bones preses i algun pas d'adherència. 

Ultima tirada aquesta va tota  per un diedre en el que els Aliens i Camalots entren molt be. A la sortida del diedre trobem la reunió a una metres cap a l'esquerra.

Descens des del pi fem un ràpel de 20 metres i baixem per la tartera per un caminet amb fites fins a trobar el camí que ve del refugi.
18/07/2015 Enric Domenech, Quim Vila i Lluís Vila.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada