dissabte, 30 d’abril del 2016

Via Petit Four a la Pastereta Montserrat sud


Via Petit Four a la Pastereta Montserrat sud ideal per combinar amb alguna de la zona 





Material 10 cintes i algun alien pot anar be.

Aproximació: aparquem al pàrquing de sota la vinya nova. Sortim caminant en direcció a Collbató agafem el camí que puja cap al clot de la Mònica fins a sota la Pastereta. Anem a buscar la cara est



Primera tirada: comença per una rampa fàcil fins a trobar un ressalt amb una sabina. Nosaltres l'hem trobat molla i l'hem superat com hem pogut, la resta de la via puja per la placa de la dreta on la roca és força bona, les assegurances allunyen una mica però és fàcil.

Aquí nosaltres ens vàrem equivocar al veure unes plaquetes que pujaven per la paret de l'esquerra  i vam fer la reunió en un arbre( Al estar moll n vàrem veure la nostra reunió que queda més amunt i una mica a la dreta). Ens varem enfilar per l'esquerra i resulta que era la via Pancho Hidalgo . varem haver de  recular com vam poder i vam continuar ara si per la nostra via.

Segona tirada: varem sortir del arbre per terreny fàcil fins a la reunió, sortint de la reunió hem de superar un petit ressalt que no és difícil però nosaltres el varem trobar moll. Un cop xapat el primer parabolt la cosa és posa dreta, pujant al principi amb un peu a la placa i l'altre al diedre anem pujant  aquest tram està ben assegurat però no és fàcil. Mes amunt el grau va minvant de mica en mica i les assegurances allunyen però es deixa fer be.

Descens un rapel de 60 m fins a terra.

30/04/2016 Lluís Vila Enric Domenech.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada