dissabte, 8 d’octubre de 2016

Via Camel a la Roca dels Arcs

Via Camel a la Roca dels Arcs. Una clàssica del sector. Assequible, bones preses en general, està una mica polida però encara no representa un problema. Assegurances molt justes però es deixa reforçar bé.Recomanable.Material :8 cintes i algun friend


La via comença al costat esquerra de la gran llastra del costat dret de la paret .

Primera tirada: l'arrancada és fàcil fins al primer parabolt que està una mica lluny continuem fent alguna essa buscant el millor recorregut cap al final hem de sortir per un sostret amb bona presa.

Segona tirada: Sortim per l'esquerra amb bona presa fins al primer parabolt, tot seguit ens fiquem en un diedre amb fissura, podem encintar una sabina o posar algun friend si cal passem una reunió i continuem una mica cap a  l 'esquerra per una bona bavaresa fins al relpà de sobre la llastra on trobem la reunió.Bona tirada.

Tercera tirada: sortim flanquejant cap a l'esquerra fins a trobar el primer parabolt, és fàcil però s'ha d'estar al cas. Un cop allà pugem amunt amb bones preses fins a xapar una reunió, seguim amunt superant un petit ressalt (nosaltres ho hem fet per la dreta) fins arribar a una altre assegurança des d'on comencem un espectacular flanqueig cap a l'esquerra fins a la reunió que queda quasi a sobre de la segona. Tota la tirada te bons "cantos", es  recomanable posar algun friend al flanqueig sobretot per el que va segon que si no te molt pèndol.Una tirada molt macai espectacular.

Quarta tirada: Comencem pujant recta amunt per una placa vertical amb algun pas finet ben equipat,  seguim en diagonal cap a l'esquerra fins a unes savines i a partir d'allà flanquegem cap a l'esquerra fins a la reunió. És una tirada força curta.  

Ultima tirada: tirada fàcil en general, sortim recta amunt i anem seguin els parabolts anant superant diversos ressalts, fins a sortir a dalt per la dreta on trobem l'última reunió.

Descens: un cop a dalt anem seguint un caminet marcat amb alguna fita que ens deixa abaix a la carretera.


08/10/2016 Enric Domenech Rafa Lucas.Cap comentari:

Publica un comentari