dissabte, 16 de juliol de 2016

Via Shangri-la a la serra de Busa sector Presó

Shangri-la a la serra de Busa una bona  via per un mati d'estiu. Vertical i mantinguda 

Resultat d'imatges de shangrila busa


   

Equipada amb parabolts i espits V+ obligat.
Material unes 12 cintesi un joc de friends fins al 3. i alguna cinta llarga.

Situació quan arribem al pla de busa seguim per la pista  fins passar Cal Vila i aparquem per allà perquè la pista està força deteriorada.

Continuem a peu  per la pista en direcció a la presó fins a trobar un caminet a l'esquerra que anem baixant fins a trobar el camí de l'areny. Continuem baixant fins a trobar un caminet que passa per sota la paret i que anem seguint fins a trobar la via en un esperó , la via comença al damunt d'una feixa que hi entrem per la dreta .hem d'estar al cas que és una mica perdedor.

Primera tirada. La via te una entrada potent  atlètica i mantinguda que ens agafa en fred. tota la tirada és molt vertical i la fissura s'ha d'equipar, en general te bons còdols per agafar-se.

Segona tirada és disfrutona es deixa fer be i està equipada per no patir. La primera part és més vertical però de seguida comença a afluixar. Fins poc abans d'arribar a la reunió que passem un desplom amb un pas de V. Bona tirada.

Tercera tirada  és una mica més difícil d'entrada i molt vertical però de seguida tornem a trobar bons còdols i arribem be fins a la reunió que la muntem en un arbre.

Última tirada. Passa per una xemeneia on no més hi ha  un parell d'espits  que hem de reforçar amb algun friend . La roca es va tornant dolenta a mida que anem pujant.

Descens: es un dir, al final de la via hem d'anar pujant amunt  fins que trobem el camí que va a la presó i que ens deixa al aparcament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada