diumenge, 14 de maig del 2017

Via el Camí de l'Alzina Montserrat

Via el Camí de l'Alzina a la miranda del pas dels francesos a  Montserrat. Via ben Equipada. Dividida en dues parts. La primera tirada es la més difícil i més polida. La segona part la roca és molt bona i passa per unes plaques excel·lents  Recomanable.






Material: 10 cintes.

Aproximació: Sortir del monestir per les escales dels pobres en direcció a Sant Benet, després d'haver passar un pont de fusta pugem una miqueta i la via comença a la placa de la dreta darrere d'un arbre.   

Primera tirada: vertical, amb roca polida donat que no hi toca mai el sol. els primers pasos son els més finets tot i que si ens ho mirem be l'anem trobant.

Segona tirada: te una arrencada vertical que costa una mica de trobar, seguidament ja anem trobant més coses i poc a poc és va tornant més fàcil fins a la reunió que la muntem en un arbre.

Des de aquí sortim caminant fins a peu de la seguent paret que queda cap a la dreta. la nostra via és la
 primera de començant per l'esquerra.

Tercera tirada: comença rampejant  i es va tornat vertical fins a arribar a un flanqueig amb bona presa  abans de la reunió.

Quarta tirada: sortim per l'esquerra i puja per una bona placa amb bona roca i ben equipada, fins a la reunió que es troba en un replà molt còmode.

Cinquena tirada: aquesta puja recta amunt  per una placa molt bona.

Última tirada: és una tirada curta de transició per acabar d'arribar a dalt.
   
Descens: a pocs metres de l'ultima reunió trobem el cami que puja  a sant Benet .
14/05/2017 Rafa Lucas, Lluís Vila i Enric Domènech.

Primera tirada.





Segona tirada.



Tercera tirada.








Quarta tirada




Cinquena tirada





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada