divendres, 13 d’octubre del 2017

Via Original a Sant Llorenç de Montgai

Via Original a Sant Llorenç de Montgai, és una via assequible, maca, variada i amb unes vistes magnifiques. Pràcticament equipada s'ha de reforçar un parell de punts i prou. Recomanable.
Aproximació:

Venint des de Camarasa la via es troba al final de la paret de l'Os i a la dreta de l'esperó Rematxa. Podem aparcar quasi a peu de via. Pugem per els graons metàl·lics i l'inici queda a la dreta.


Primera tirada, comencem pujant per una placa, anem a buscar la xemeneia, un cop superada sortim cap a la dreta fins a trobar la reunió. 
Segona tirada, sortim caminant cap a la dreta i ens enfilem fins a l'esperó que anirem pujant per l'aresta fins a a sortir a una repisa on trobarem la reunió.
Tercera tirada, aquesta és la més maca de la via, va pujant per plaques fissurades fins al replà on hi ha reunió. En aquesta tirada hi ha alguna assegurança lluny, si volem hi podem posar algun alien.    


Última tirada,  tenim un pas de sortida cap a  l'esquerra fins arribar a la fissura que l'hem de saber trobar. Continuem per la fissura fins a sortir per la dreta i entrar a l'última placa que ens deixa a la reunió. aquesta tirada també és maca. si volem la podem reforçar una mica.

Descens:

Des de la reunió sortim caminant cap a l'esquerra fins a trobar un caminet que baixa per darrere la paret i baixa fins a la pista.


13/10/2017 Enric Domènech i Rosa Sala Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada