dissabte, 3 de novembre del 2018

Anasazi a l'agulla del Corb



Anasazi a l'agulla del Corb. Una via en un entorn fantàstic.Molt equipada, donat que la roca no és gaire fiable és d'agrair. Molt vertical sobretot la primera tirada. Anem combinant el lliure i el A0/A1 la major part de la via.  





Material: 16 cintes, una de llarga per encintar una savina a l'última tirada i estreps.

Primera tirada: bàsicament l'hem feta en artificial amb algun pas en lliure donat que la pedra és força dolenta. Molt vertical havent de superar alguna panxa.30m.

Segona tirada: aquí la roca millora una mica tot i així has de mirar molt be on t'agafes. Es la tirada més maca de la via si et fies de la roca es pot fer quasi tota en lliure i amb passos macos i atlètics, sinó pots fer A0s. 30m.

Última tirada. Comença amb la mateixa tònica que la segona fins a trobar un tram més vertical que el fem en A0 fins a sortir a una rapissa descomposta on podem enllaçar una savina i sortim per terreny fàcil però descompost fins a la reunió que la muntem en una alzina.

Descens. Baixem una mica cap a la dreta un trobem un ràpel muntat en una alzina. Fem el ràpel fins al coll i i baixem per la canal en direcció Oest (La part contraria de la via ). abans d'arribar al camí trobem un ressalt amb una corda fixe.


03/11/2017 Enric Domenech i Rosa Sala.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada