dissabte, 19 d’octubre del 2019

Via Esperraguera a la Roca Gris Montserrat sudVia Esparraguera a la Roca Gris Montserrat sud La clàssica del sector amb un grau assequible, una línia molt maca tant sols s'ha d'equipar l'ultima tirada o sortir. per la Mikey Mouse. Algun tram de roca a controlar la resta una reca molt bona. Recomanable .Material: 10 cintes i friends grossos per l'ultima tirada (si sortim per la Mikey Mouse no calen). Opcional algun friend per reforçà algun pas.


Aproximació: Deixem  el cotxe a l'aparcament de sota la Vinya nova. Agafem el camí del torrent del pont i seguim  fins al peu de la Roca Gris, La via comença uns 10 metres per sobre del camí al costat d'una Alzina.

Primera tirada: Va tota per l'esperó s'ha d'estar al cas amb la roca sobretot al principi. Al principi és més vertical i al final tomba una mica. uns 25m .  

Segona tirada: continua pujant per l'esperó al principi és força vertical amb  dos pitons d'entrada,  més amunt afluixa una mica i  al final hem d'anar a buscar la reunió a la paret de la dreta per un tram fàcil.Uns 35m.

Tercera tirada: comencem superant un ressalt fàcil fins a una placa força vertical i mantinguda  amb una roca fantàstica, passada la placa la cosa ja tomba i seguim per l'esperó fins a la reunió. Uns 25m.

Quarta tirada: comencem per una placa placa vertical i maca amb bona roca i continuem per l'esperó ara ja més fàcil fins a la reunió.uns 50m

Cinquena tirada: Sortim cap a la dreta, passem la canal i pugem per la paret  primer de dret amunt per després flanquejar cap a la dreta fins a trobar la reunió a sota del diedre. uns 20m.

Ultima tirada :la via segueix el diedre sense equipar fins al cim. Es deixa equipar molt be amb friends grossos fins el 3 n'hi ha prou.
També es pot sortir per la Mikey Mouse.

Descens: baixem per els ràpels de la Urquiza-Olmo.  Des del cim anem caminat per la carena direcció nord fins a trobar-los. un cop a sota baixem per la canal fins a trobar el camí. 19/10/2014 Lluís Vila , Enric Domenech i Rafa Lucas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada