dissabte, 16 de novembre de 2019

Via Replicants Paret de l'esperançaVia Replicants a la Paret de l'Esperança. Una via Variada amb bona roca pràcticament equipada tret del diedre de la tercera tirada que la ressenya marca dos pitons al mig no hi son. Hi toca el sol quasi tot el dia.
Material : 15 cintes i algun tascó i algun friend.

Aproximació: Deixem el cotxe al aparcament de sota la vinya Nova. Anem una mica per la pista fins a trobar el camí que puja als pollegons (al davant d'una porta metàlica). Seguim per el torrent i quant es bifurca agafem el de l'esquerra.


Aproximació:

Deixem el vehicle a la Vinya Nova  i prenem la pista que porta cap a Collbató. Passats un parell de revolts veurem una tanca metàl·lica a mà dreta i al cap de poc una porta d’obra. Tot just davant de la porta surt una nova pista a mà esquerra direcció als Pollegons. Seguirem la pista fins arribar a un torrent. Prenem el torrent que puja amunt i quan siguem a l’alçada de la paret marxem amb intuïció cap a l’esquerra fins arribar al peu de via. La via s’inicia al costat d’una alzina característica.

Primera tirada: Comencem la Via per una placa força vertical d'entrada, sortint a una petita feixa per seguir recta amunt fins a una sabina. Continuem uns metres en diagonal cap a la dreta per seguir recta amunt per una placa més dreta fins a trobar la reunió. uns 50m.

Segona tirada: d'entrada hem de superar un ressalt protegit amb un parabolt, continuem per una placa tombada i acabem caminant per un tram tarrós i boscós. 45m.

Tercera tirada: comencem pujant per un diedre molt  vertical, atlètic i que s'ha d'equipar ( els pitons dos del mig que marca la ressenya no hi son. Sortim cap a la dreta i continuem per una placa amb bona roca fins a la reunió. Bona tirada.25m.

Quarta tirada: va per una placa vertical, mantinguda i amb bona presa amb algun ressalt. Tota equipada amb els parabolts justos. També molt bona tirada.40m.

Cinquena tirada: aquesta és de traspàs. sortim per l'esquerra a buscar el parabolt i un cop a sobre el ressalt, seguim pel mig del bosc fins a trobar la reunió a la dreta a peu de paret.55m.

Última tirada: aquesta també és molt maca va per placa amb bona roca. Cap al final hem de pujar per una bavaresa atlètica i acabar de sortir per placa fins a la reunió.

Descens: sortim cap a la dreta a buscar els ràpels de la Dersu Usala. Nosaltres hem baixat amb 4 ràpels.


16/11/2019 Lluís Vila, Enric Domenech i Rafa Lucas.

Primera tirada

Segona tirada
Tercera tirada


Quarta tiradaCinquena tirada


Ultima tirada
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada