dilluns, 15 d’agost del 2022

Ecrins Total a La Poire de Ailefroide

 Ecrins Total a La Poire de Ailefroide. una via molt assequible totalment equipada amb bona roca i un entorn exelent. Això si molt concorreguda


Material: unes 12 cintes via equipada

 

Aproximació: des de la sortida de Ailefroide abans de passar el pont agafem un camí que segueix riu amunt. Quant som a sota la Poire, trobem un bloc gros de pedra al costat del camí , un cop passat agafem un caminet marcat amb fites que ens porta al peu de la via. Uns 30 minuts.

Primera tirada sortim per l'esquerra de la placa després ens passem a la paret de l'esquerra superem un ressalt i arribem a la reunió.

Segona tirada anem per una placa amb diferents ressalts fins arribar a un replà on trobem la reunió.

Tercera tirada sortim flanquejant fins a la canal i pugem per la dreta on trobem un pas que t'escup molt i no et deixa posar-te be. superem un parell de ressalts i fem un flanqueig d’adherència per arribar a la reunió.

Quarta tirada. sortim per una placa vertical, ens fiquem a la canal de l'esquerra i seguim per la placa de sota el sostre, el superem  per l'esquerra per una placa vertical amb bones preses.

Cinquena tirada va per una placa inclinada una mica per sota de l'esperó.

Sisena tirada aquesta tirada és força tombada anem a buscar la reunió a sota del sostre.

Última tirada  sortim franquejant cap a l'esquerra per poder superar el sostre per un mur vertical una mica desplomat  amb preses bones i sortim per una placa tombada .

 

Descens:  amb ràpel per la canal de la dreta.

 

 PDF Ecrins Total a La Poire de Ailefroide

 

15/08/2022 Jaume Aregall, Enric Domenech i Rosa Sala.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada