dimarts, 4 de novembre del 2014

via La Banda de Taco

La Banda del Taco
Roca Narieda N.

Una via per l’estiu i molt més difícil del que la ressenya aparenta.  A mi em sembla que no he fet cap via en què la ressenya s’assembli tant poc a la realitat. Una via molt exigent tant física com psicològicament. Amb claus rovellats i protegeix-te com puguis. Es una via que o tens molt grau o et cagues a les calces.





Semiequipada
175 m  i la ressenya diu 6ª obligat jo diria que és més .
Material


14 cintes, joc de tascons i frieds fins el 3 o 4 i bagues per sabines.





Aproximació
Sortint de Coll de Nargó direcció a la Seu agafem un trencant a la dreta direcció a Figols i deixem al cotxe al marge esquerra de la carretera a sota de la paret.
Agafem un camí amb fites fins a peu de via. Uns 15 minuts.

L1  El primer pas ja t’ensenya les dents per poder xapar la primera assegurança.  Primer anem per placa i després per un diedre  amb la roca no massa fiable.

L2  Aquesta es fa més bé només hi ha tres pitons

L3 Comença fortet i es fica en un diedre que s’ha de treballar molt és molt finet i tècnic.


L4 comença per unes repisetes, jo vaig anar per la dreta cosa que la via va per l’esquerra però s’arriba bé a la reunió  sense problemes.

L5 comença amb A0,A1  i es segueix per un diedre que marquen 6A però he fet 6bs més fàcils.

L6 Si el 6A és difícil el 6b no vegis, assegurat amb algun pitonet fins arribar als espits  allà  e s pot fer amb A0 o A1 segons  convingui. El pas per  sortir de l’últim espit i agafar-te a la fissura de l’esquerra  és potent.












L7 De sortida hi ha espits fins a una fissura ample que no saps com agafar-la, si per dintre, fent el cuc o per fora i no hi ha res. Hi entren friends grossos el 2 el  3 i si tens un 4 també l’hi fiques.

Descens: Hem rapelat per la mateixa Via.  









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada