dissabte, 18 d’octubre de 2014

Via Chiricahua Roc Roc de Benavent

Chiricahua Roc, Roc  de Benavent


Una via ben equipada en un indret preciós.Al mati  no hi toca el sol, deu minuts d’aproximació, baixada a peu per una canal, un segon llarg molt bo i l’últim també està be.Recomanable.190 m
15 cintes + reunió. Molt ben equipada
Dificultat obligada V+/ A0.

Aproximació :Un cop a Benavent agafem una pista que passa per sota del cementiri  i en un quilòmetre aproximadament arribem al davant la via. La pista no està en gaire bon estat però s'hi passa bé, des de allà travessem un parell de camps i anem a parar a peu de via. 10 minuts.


L1  El principi és una mica feréstec,  però mica en mica anem sortin cap a la llum.  Ressegueix una llastra amb roca que no sembla del tot fiable però aguanta, sortim a una  placa que te la has de mirar bé.


L2 molt bona tirada de placa, mantinguda de les que no es pot córrer i s’han de anar buscant  els passos. A  la part de dalt hi han un parell de passos clau ben assegurats. L3 Tenim un parell de passos atlètics per superar unes panxes, seguim per un tram mes fàcil fins arribar a a una ultima panxa que es pot xapar fent A0 i desprès provar  el pas. Es un pas que si no el xapes avans no et va be de deixar la ma per xapar i a sota hi tens una rapissa.


L4 Una sortida potent i de seguida va baixant el grau  però la roca es va cobrin de liquens. L’entrada de la balma la roca esta una mica petada.L5 comença per una placa vertical que desprès s’ajau fins arribar a unes cordes fixes.

L6 bonica tirada a base de panxes força atlètiques .


Descens : caminem en direcció sud fins a trobar unes fites en una canal equipada que es baixa be. 

18/10/2014 Enric Domènech i Lluís Vila.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada