dissabte, 11 d’abril del 2015

Via Los Misteris del Pepegall

La Via Los Misteris del Pepegall és una via fàcil, ràpida i amb les assegurances justes. En general bona roca .tret dels últims metres. Atenció si hi ha gent a la paret posem baixar pedres de dalt de tot. Recomanable. 


Via Equipada
14 Cintes (alguna de llarga).
Opcional algun Alien o friend mitjà.


 La via comença a la dreta de la via Olga Frontera hi ha el nom escrit a la paret.10 minuts des de l'aparcament.


La primera tirada està una mica bruta de terra (amb el temps ja es netejarà), es un cinquè facilet però s'ha destat al cas de no patinar amb la terra. El 6b és un pas finet però si es busca bé surt.

La segona tirada encara que al principi també hi ha una mica de terra , és una tirada maca amb bona presa divertida i sensa cap problema.

La tercera és una tirada de transició per un bosquet donant la volta a l'esperó fins a peu de pared.

La quarta tirada va per la dreta molt maca i amb bona roca .

La cinquena és més vertical i mantinguda però també amb bona roca i bones preses.

L'ultima tirada marxa en diagonal cap a la dreta amb la mateixa tònica de les altres fins que s'ajunta amb la Olga Frontera.  Passa per un collet amb blocs de pedra que s'ha de anar amb peus de plom des de allà anem a buscar un pont de roca i sortim fins a la reunió.

Descens: de de la reunió pugem grimpant fins a la carena i baixem una mica  per l'altre banda fins a un arbre on hi ha l'instal·lació del rapel. Baixem amb rapel fins a la tartera i baixem fins a tocar el riu on trobem el camí que ens porta a l'aparcament.



11/04/2015 Luís Vila  Enric Domènech i Rafa Lucas.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada