dissabte, 18 d’abril de 2015

Via Bros Estartit

Via Bros Estartit

La via Bros de l'estartit, Es una via molt atlètica amb bones preses amb un equipament correcta. Els passos difícils es poden fer en A0. Un lloc preciós. Recomanable      

  Aproximació: El punt de partida és el final del carrer Cap de la Barra de l’Estartit. Al final d’aquest carrer es troben unes escales  on comença el PR que porta  fins a Cala Montgó, des de aquí  hi tenim uns  10 minuts. 

Per trobar la via s'ha de trobar un punt geodèsic de color blanc amb una reunió al costat. Aquesta reunió no és la que busquem, és la de la variant Parmaly. Hem de recular una mica seguint el cingle per trobar la nostra.

Hem de fer 3 ràpels de la R4 a la R2 de 30m, de la R2 a la R1 25m i de la R1 a la R0 30m ( en aquest si passem alguna cinta i el fem amb una corda, la corda no caurà a l'aigua). No hem baixat a la R mar.

Primera tirada serveix per començar a trobar l'aire a la roca i començar a escalfar. En general es fa be tret de l'últim pas per aixecar-te a la rapissa, es un pas molt tonto que no saps com agafar-lo.

La segona tirada anem per una bavaresa molt atlètica amb bona presa de mans i poca cosa pels peus, s'ha de tibar molt fort. Està molt ben equipada.(si cal es pot descansar o fer amb  A0). Es una passada!!.

 La tercera tirada és curteta i amb algun pas potent.

L'ultima tirada comença amb uns passos no tant verticals però que ens els hem de mirar molt bé. Arribem una la bavaresa molt desplomada,  provem algun pas però acabem amb un estrep. Després sortim per una fissura de V grau molt maca i que es fa molt be, vàrem posar un Camalot  verd. 18/05/2015 Lluís Vila i Enric Domènech
  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada