dimecres, 6 de maig del 2015

Via Ni sontigo ni sintigui Serra de Carreu

Ni Contigo ni Sintigui a la serra del Carreu . Es una via dificileta curta però potent,  hi ha llocs que la distancia entre les assegurances es considerable, la roca te una  adherència  molt bona. Nosaltres no la vàrem poder  disfrutar del tot perquè feia un vent molt fred. Recomanable.   









Material
12 Cintes
joc de friends dina el 2 i algun Alien.

La primera tirada comença en diagonal cap a la dreta amb passos finets d'adherència fins el pas final que és molt difícil (es pot fer en A0).Ben assegurada.

la segona tirada és curta i no te cap assegurança. Comença en diagonal cap a l'esquerra per una bona bavaresa que es deixa equipar molt be fins arribar a uns blocs, allà ens decantem cap a la dreta fins a una rapissa on trobem un forat per posar-hi un pont de roca i pugem per una placa fins a la reunió.

La tercera tirada sortim per la dreta entre diedre i placa fins a un espit, des d'allà anem a caçar una bona presa que veiem a sobre el cap per poder fer el pas de 6A aeri, sortint cap a l'esquerra fins a un espit . Allà vàrem tirar per la variant una fissura bavaressa de 5 /5+ maca i de bon equipar.

L'ultima tirada  se surt  en diagonal cap a l'esquerra per placa d'adherència, xapem un espit i anem fins a l'esperó podem posar algun friend,  anem pujant per l'esperó superant un mur molt vertical i algun desplom petit. tirada maca que es deixa fer be.

 Descens amb tres  ràpels per la via.




30/04/2015 Enric Domenech Lluís Vila













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada