dilluns, 27 de juliol del 2015

Via Kuru a la dent d'en Rosell



Via Kuru a la dent d'en Rosell. Bona via ben trobada amb una escalada variada i ben equipada sense problemes es pot portar algun friend per reforçar algun pas. Els pasos dificils son puntuals i ben equipats. Recomanable. 









Material: 15 cintes, algun friend i  un estrep.

Aproximació: Aparquem el cotxe sortint de Queralbs en direcció a Fontalba, allà on es creua amb el cami de Núria.
 Agafem el camí de Nuria i seguim les indicacions de Núria pel Roc del Dui. fins arribar allà on passaven les vies del cremallera. La via comença a uns 50 metres abans del túnel es veuen els parabolts.

La via gràcies al generós equipament es fa força rapida malgrat la llargaria.Va força per plaques però també  ens trobem diedres i fissures... en total una escalada variada i entretinguda, sense passar por i sense problemes.
  A destacar el començament de la segona tirada que es força finet, la quarta tirada se surt amb un parell de passos d'Ae. A la sisena tirada hi ha un flanqueig impressionant força espectacular però que es deixa fer be.la vuitena tirada va per un diedre amb passos atlètics. En definitiva una via del tot recomanable. 



Descens: seguim pujant per la canal on ens deixa el final de la via trobarem fites i seguirem per caminets  que ressegueixen per sobre la  la paret cap a l'esquerra fins a l'aresta que anem baixant fins a un marcat coll que traspassemi anem baixant fins a trobar una tartera i anem baixant seguint fites fins a trobar el camí de Núria. 


  
27/05/2017 Lluís Vila i Enric Domenech
27/07/2015 Rafa Lucas Lluis Vila i Enric Domenech


















27/07/2015














2 comentaris:

  1. Hola a tothom!

    Vull informar que avui hem tirat un bloc gegant al llarg de flanqueig i ha quedat una part important d'aquest bloc molt precària, el primer que s'hi agafi el tirarà. No sé si algú podria anar a tirar-lo tallant bé el camí de sota i també el sender inferior.

    ResponElimina
  2. Hola

    Demà la volia fer. Creus que es pot fer? La reunió queda protegida de la caiguda?

    Salutacions i gràcies!

    ResponElimina