dissabte, 19 de desembre del 2015

Bon Voyage Parmis les Anges

ABELLA DE LA CONCA - BON VOYAGE PARMIS LES ANGES una via curiosa semi equipada amb alguna tirada maca amb la gràcia de passar per sobre l'arc de roca. 

Material: joc de Friends

Aproximació: a uns 10 minuts de l'església seguin la paret.

Primera i segona tirada: nosaltres no les varem trobar varem pujar per una via esportiva més a l'esquerra i sortirem a la feixa . Des d'allà caminant varem trobar l'inici de la tercera tirada.

Tercera tirada es bastant  maca, sortim per una placa tombada  fins a sota un petit sostre que se supera de dreta a esquerra, enfilant-nos sobre una placa d'adherència on hi ha la dificultat de la tirad i que  superem flanquejant cap a l'esquerra, tot aquest tram està ben protegit.A partir d'aquí  la dificultat baixa una mica, fins a la sortida d'una fissura on hi ha algun passet mes finet amb foradets, fins arribar a agafar uns  arbrets que ens ajuden a arribar a la reunió.


Quarta tirada sortim per l'esquerra i tirem recta amunt llaçant sabines i posant alguna cosa perquè no hi ha res, al final sortim en diagonal cap a l'esquerra fins a trobar la reunió.


cinquena tirada sortim en diagonal cap a l'esquerra creuant una placa molt maca  on hi ha un  parabolt que ens marca el camí. Es pot reforçar amb algun friend, al final de la placa hem de superar un repetxó en tendència cap a la dreta protegit amb un parabolt i al final sortim per una placa més fàcil.


Sisena tirada aquesta  puja tota ella seguint l'aresta, fa uns 50m i tan sols hi ha  un parabolt i un pitó. A l'aresta la roca no és massa bona s'ha d'estar al cas . La reunió es munta en una cadena d'una via esportiva que puja per la dreta.


Ultima tirada aquesta tirada continua per l'aresta fins a creuar l'arc de roca i fent la reunió a l'altre costat. la tirada en general és fàcil però s'ha de vigilar amb la roca i el fregament  de la corda.


Descens: de de la reunió desgrimpem una mica i agafem un corriol empinat que baixa fins a trobar al camí,un cop al camí  hem de baixar per la ferrata i després caminant fins al poble19/12/2015 Lluís Vila Enric Domènech

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada