dissabte, 1 d’abril de 2017

Esperonet Utopia Cingle de la To


Esperonet Utopia Cingle de la To a la Nou de Berguedà.Una via amb poques assegurances però ben posades, es deixa auto-protegir be. te una roca tot especial més bona del que sembla al principi, no te gaire grau però no et deixa relaxar.  Material : un joc complert de friends i 10 cintes les llargues van molt be.


Situació: Anem fins a la nou de Berguedà i sortim direcció a Malanyeu i al cap de poc agafem  un trencant a la dreta que porta a la Clusa i Curiols passada la formatgeria de Curiols la pista es torna més dolenta però es passa. Continuem fins a trobar un trencant a l'esquerra que senyala la To i aparquem allà.

Sortim caminant fins a la casa de la To per la pista i continuem  en direcció al coll de Batllia fins arribar a l'alçada de la paret . Un cop allà flanquegem cap a l'esquerra fins el marcat  l'esperó on hi ha la via. Hi ha una fita a terra i es veu una plaqueta molt amunt.

Descens: baixem caminant pel darrera  cap a la dreta fins arribar al coll i baixem seguin caminets i pistes fins al aparcament.


Enric Domènech Rafa Lucas i Lluís Vila.

Primera tirada.

Segona tirada


 Tercera tirada.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada