dijous, 25 d’abril del 2019

El Gallo loco a la Jonte.

El Gallo loco a les gorges de la  Jonte. Via pràcticament equipada amb bona roca, escalada variada amb tirades aèreas i espectaculars . Recomanable


Material: 15 cintes i algun friend opcional.


Situació aproximació: sortint de Le Rozier per la carretera de les gorges de la Jonta i deixem el cotxe al aparcament de la Fusse. D'allà surt un camí ben marcat fins a peu de via. 20 minuts.

Primera tirada. Comencem en diagonal cap a la dreta per anar a buscar un diedre pugem per el diedre i sortim cap a  l'esquerra per una placa vertical de 6a+ fins arribar a un replà on trobem la reunió.

Segona tirada.va tot a en diagonal cap a l'esquerra  seguint una bona fissura ben marcada que es deixa fer força be tret d' alguns passos més delicats. Força vertical i aèrea. sortim a una gran plataforma on trobem la reunió.

Tercera tirada va tota per un diedre molt bo i vertical, que cap al final  es va obrint i et pots emportar a dintre fins a sota el gran sostre on trobem la reunió. 40m

Ultima tirada.  seguim per el diedre ara ja xemeneia que va per  per l'esquerra del sostre més amunt anem  per la placa de l'esquerra.  Cap al final hem de superar un petit desplom un amb bones preses.

Descens: baixem en 3 ràpels per la  via Canons de la Baronne.



27/04/2019 Jaume Aregall, Enric Domenech i Rosa Sala.

Primera tirada








Segona tirada







Tercera tirada






Ultima tirada













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada