dissabte, 20 d’abril de 2019

Via Biotone al cercle de Vases a les gorges de la Jonte

Via Biotone al cercle de Vases a les gorges de la Jonte. Bona via ben equipada amb bona roca i unes vistes excepcionals . Per acabar d'arrodonir la jornada hem pujat sobre el Gerro de Sèvres  Recomanable.Ressenya de climbing7.

Material:  Via equipada unes 14 cintes 

Situació: sortint de Le Rozier per la carretera de les gorges de la Jonta en un aparquem en revolt on hi ha un pal taronja de trucada d'emergència.


Aproximació : agafem el camí que surt del pàrquing i anem seguint les indicacions cap al cercle de vases que ens porta fins a peu de via. Uns 20 minuts.  

Primera tirada: Arrenquem en fred amb uns passets de 6A finets anem en diagonal cap a l'esquerra amb un grau de V  fins a la reunió en un replà  a sota una placa vermella 35m.

Segona tirada. Bona tirada mantinguda i molt vertical amb bona roca. sortim recta amunt seguim en diagonal cap a la dreta fins al diedre i a l'ultim tram sortim en diagonal cap a l'esquerra fins a la reunió.

Tercera tirada. Sortim cap a la placa de la dreta amb uns passos força mantinguts .Mes amunt anem trobant més bona pressa i menys grau fins a la reunió situada al cim d'una agulla.

Ultima tirada. Una tirada amb preses espectaculars molt bona i divertida .

Nosaltres per completar la jornada hem pujat amb estreps com hem pogut  a dalt del gerro .

Descens : hi ha dues opcions, una baixar a peu  sortint per el camí cap a la dreta i de seguida trobem una canal mig equipada i molt dreta que es la opció mes ràpida. L'altre que es la que varem fer nosaltres varem baixar amb dos ràpels per una via que hi ha darrera el gerro.


20/04/2019 Michel Dubois, Enric Domenech i Jaume Aregall.

Primera tirada

Segona tirada

Tercera tirada Ultima tirada


El Gerro de CèvresCap comentari:

Publica un comentari