dissabte, 3 d’octubre del 2015

Via GEM als Plecs de la Vinya Nova Montserrat

Via GEM  als Plecs de la Vinya Nova Montserrat. Bona via ben equipada, amb les dues últimes tirades molt bones i  amb una roca excel·lent. Recomanable.



Via totalment equipada.
Material: 15 cintes.

Aproximació: Aparquem el cotxe a l'aparcament de sota la Vinya nova. Agafem el camí del torrent del pont i seguim  fins al peu de la Roca Gris, Pugem per  la canal de la dreta. La via comença a l'esquerra  de la via Urquiza Olmo. Atenció a la canal que les cabres fan baixar pedres des de molt amunt és recomanable posar-se el casc.

Primera tirada, El primer pas és el més delicat ja que la roca no és del tot fiable però un cop xapat el  parabolt s'acaben els problemes, tirem amunt per la placa fins a trobar la reunió passat un arbre gros.

Segona tirada,  sortim recte i passat el primer parabolt tirem cap a l'esquerra amb un pas que s'ha de mirar be, seguim per una placa vertical a l'inici i que  va perdent inclinació fins anar a buscar una fissura que amb pasos tècnics i ben equipats seguirem fins a la reunió que queda a la dreta. Si volem ens podem saltar aquesta reunió continuant una mica més per la fissura, superant un ressalt a l'esquerra i seguint cap a la dreta  fins al peu d'una placa vertical on hi ha l'altre  reunió. (no anar cap al parabolt de l'esquerra que és de la via Pas d'Estres).

  Quarta tirada.és la millor tirada de la via, te una sortida forta però ben equipada continuant per una placa vertical i seguint en diagonal cap a la dreta fins a la reunió. tota ella amb una roca excel·lent i molt equipada.

Ultima tirada pugem  per una placa  fins a trobar un primer ressalt amb un parell de passos de V+ que  s'han de treballar  i més amunt ens trobem un desplom amb un parell de passos atlètics amb bon canto i ben assegurat un cop a dalt muntem la reunió en un arbre.

Descens: des de dalt seguim cap a la dreta fins a trobar els ràpels de la Urquiza Olmo son tres ràpels de uns 30 metres.




03/10/2015 Enric Domenech Castellnou. Lluís Vila i quim Vila.

.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada